Over otus legal

OTUS legal is een advocatenkantoor dat op het hoogste niveau adviseert en procedeert onder de leiding van Quirina Bosker. Quirina is meer dan 20 jaar jurist, waarvan meer dan 14 jaar advocaat. Ze is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Ze heeft in 2005 de gerenommeerde post doctorale opleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie succesvol afgerond.

Quirina heeft ruime proces- en advieservaring. Ze staat ondernemingen bij in onder meer de retailbranche, ICT, automotive, opleidingsbranche en zakelijke dienstverlening maar ook tandartspraktijken/maatschappen en huisartsenpraktijken/maatschappen.

Ook particulieren kan zij tot haar klanten rekenen. Zo staat ze bijvoorbeeld werknemers bij die arbeidsongeschikt zijn maar ook een arbeidsconflict ervaren, die zich geconfronteerd zien met een ontslag of een loonvordering hebben. Quirina kenmerkt zich door een pro-actieve, creatieve en ferme aanpak zonder daarbij de kenmerken en belangen van haar klant uit het oog te verliezen. Dat haar aanpak werkt bewijst zich doordat klanten haar door haar succevolle werkwijze jarenlang trouw zijn.